Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 3 november 2017

Sjoerd van Gils nieuwe voorzitter D66 Rijk van Nijmegen

Tijdens de Algemene Afdelingsvergadering van dinsdag 10 oktober jongstleden is Sjoerd van Gils verkozen tot voorzitter van de Afdeling D66 Rijk van Nijmegen. Alexander Thijssen legt vanwege zijn recente verhuizing naar Utrecht zijn functie neer en draagt per 1 november het stokje over aan Sjoerd van Gils.

Met Bob Klaver en Harry Crijns waren er nog twee andere kandidaten maar de leden van de afdeling spraken met een ruime meerderheid het vertrouwen uit in Sjoerd van Gils. Met het doorschuiven van Sjoerd van Gils is zijn huidige positie in het bestuur, bestuurslid Opleiding en Talentontwikkeling, vacant gekomen.  De vacature is hier te vinden.

Het bestuur bedankt Alexander Thijssen namens de hele afdeling voor zijn jarenlange tomeloze enthousiasme en inzet voor D66 Rijk van Nijmegen.