Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 4 februari 2018

Kom in actie: Ga mee de straat op!

In alle gemeenten van het Rijk van Nijmegen is de campagne inmiddels in volle gang en staan er verschillende activiteiten en acties op de planning. Flyeren, canvassen of In-Gesprek-Met-Acties. We kunnen je hulp overal goed bij gebruiken. Wil je meedoen? Meld je dan aan bij de campagnecoördinator van je eigen gemeente.

Campagnecoördinator per gemeeente
Elke gemeente heeft een eigen campagnecoördinator bij wie je je kunt melden als je als vrijwilliger wil meehelpen bij de campagne. Je kunt in contact komen met de coördinator van jouw gemeente door te mailen naar campagne@d66rijkvannijmegen.nl. De volgende campagnecoördinatoren kunnen je hulp goed gebruiken.

Berg en Dal:     Jelbrich de Vries
Beuningen:      Roel van Winssen
Heumen:          Marvin van Gelder
Wijchen:           Arjan Moerman
Nijmegen:        Lusanne Bouwmans

Aanmelden acties D66 Nijmegen
In bijgaand document kun je je inschrijven voor campagneactiviteiten (graag naam + achternaam en of je een D66-jas nodig hebt). Alle activiteiten duren ongeveer 1,5 uur (tenzij je natuurlijk eerder weg moet). Bij het canvassen is het mogelijk om wat later aan te sluiten. Het document om je in te schrijven vindt je hier