Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 7 november 2018

WhatsApp-verzendlijst: Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt binnen de afdeling en binnen jouw gemeente op D66-gebied? Wil je reminders ontvangen voor activiteiten maar niet in een hele WhatsAppgroep terechtkomen, bijvoorbeeld om privacyoverwegingen of vanwege de frequentie van de berichten? D66 Rijk van Nijmegen gaat vanaf nu werken met een verzendlijst binnen WhatsApp.

Als je je aanmeldt, sturen we je maximaal tweemaal per week een direct berichtje op WhatsApp met een update over D66 in jouw gemeente of met een reminder of nieuws over de afdeling. Je nummer wordt alleen gebruikt voor het versturen van deze updates en je kunt je ook eenvoudig weer afmelden.

Hoe meld je je aan?

1⃣ Zet het nummer 06-33357869 in je telefoon met de naam: “D66 Rijk van Nijmegen”;

2⃣ Stuur dit telefoonnummer een appje met je naam en de gemeente waar je woont;

3⃣ Wij zorgen ervoor dat je aan de juiste lijst wordt toegevoegd. Door maximaal twee directe berichten per week blijf je van alles op de hoogte!

Voor vragen kun je altijd een bericht sturen naar secretaris@d66rijkvannijmegen.nl