Steun ons en help Nederland vooruit

Actief worden

Actief worden voor D66 Rijk van Nijmegen? Hier is alle informatie te vinden voor iedereen die interesse heeft om een bijdrage te leveren aan een sterker sociaal-liberaal geluid in het Rijk van Nijmegen.

Activiteiten

Hier vind je meer informatie over de verschillende soorten algemene activiteiten die D66 in het Rijk van Nijmegen organiseert. Iedereen is welkom!

Campagne

In tijden van verkiezingen, maar ook daarbuiten, gaan we de straat op om met mensen in gesprek te treden, flyers te verspreiden en onze standpunten uit te dragen. Heb je een paar uurtjes over? Help ons dan!

Fractievergadering bijwonen

Als lid van D66 kan je vergaderingen van de D66-fracties in het Rijk van Nijmegen bijwonen! Lijkt dat jou leuk? Dan vind je hier meer informatie over met wie je contact op kan nemen!

Nieuwe Leden

Ben je pas sinds kort lid van D66 of al iets langer en wil je graag een actievere bijdrage leveren? Kom dan eens vrijblijvend naar een van de Nieuwe Ledenavonden om te kijken wat er allemaal mogelijk is en andere leden van de afdeling te ontmoeten.

Jonge Democraten

Rijk van Nijmegen kent een actieve afdeling van de Jonge Democraten, de politieke jongerenorganisatie verwant aan D66. Lijkt het je leuk om op een vrijblijvende wijze kennis te maken met de politiek? Ga dan eens naar een activiteit van de JD!

Werk- en projectgroepen

D66 Rijk van Nijmegen vindt het belangrijk dat de leden inhoudelijk betrokken worden bij politieke thema’s die voor de partij, de stad en de regio van belang zijn.Er zijn daarom diverse werkgroepen in het leven geroepen die zeer uiteenlopende thema’s behandelen.