Steun ons en help Nederland vooruit

Activiteiten

Zou je graag eens een kijkje willen nemen bij een activiteit van D66 Rijk van Nijmegen? Dan zijn daar diverse mogelijkheden voor! Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd voor leden. Zo is er altijd de maandelijkse vrijdagmiddagborrel en worden regelmatig werkgroepenavonden georganiseerd. Ook bij ledenvergaderingen is iedereen van harte welkom. Hulp bij de campagne wordt altijd gewaardeerd, het is mogelijk om je bij één van de werkgroepen van D66 Nijmegen aan te sluiten of een vergadering van de fractie bij te wonen. Tot slot kun je ook nog op andere manieren bij de organisatie assisteren. De mogelijkheden hiervoor zijn onderaan deze pagina te vinden. Alle hulp is welkom en betrokkenheid van leden staat bij D66 Nijmegen hoog in het vaandel. Kijk gerust in de agenda op de website wanneer er activiteiten staan gepland.

Vrijdagmiddagborrel

Iedere laatste vrijdag van de maand wordt er door D66 Rijk van Nijmegen een vrijdagmiddagborrel georganiseerd vanaf 17.00. Vanwege Corona is dit voorlopig digitaal. De link voor de meeting vind je in de nieuwsbrief. Dit is bij uitstek een mogelijkheid om, onder het genot van een drankje, in gesprek te komen met andere D66’ers en hen te leren kennen. Neem gerust een introducé mee!

Algemene afdelingsvergadering (AAV)

Minimaal twee keer per jaar is er een algemene ledenvergadering (AAV). Tijdens deze vergaderingen kunnen formele besluiten worden genomen over bijvoorbeeld deelname aan verkiezingen, benoemingen, controle en adviezen. De AAV wordt vaak gecombineerd met een inhoudelijke discussie over een actueel thema. Alle leden van de afdeling ontvangen twee weken voor de AAV een uitnodiging via e-mail met het programma.

Meer

Naast deze reguliere activiteiten en mogelijkheden worden er ook diverse andere activiteiten georganiseerd. Er worden bijvoorbeeld 3 a 4 keer per jaar informatieavonden specifiek voor nieuwe leden georganiseerd. In sommige gevallen worden ook gezamenlijke activiteiten georganiseerd, zoals met D66 Gelderland (bijvoorbeeld een regiocongres). Deze bijzondere activiteiten worden altijd ruim van tevoren aangekondigd op de website en via de mail aan de leden.

Gemeenten binnen het rijk van Nijmegen

Iedere gemeente binnen het rijk van Nijmegen heeft een eigen website, waar je meer informatie vindt over de fractie en activiteiten

Berg en Dal
Beuningen
Heumen
Nijmegen
Wijchen

Hoe blijf ik op de hoogte?

  • Per e-mail: Als lid van D66 uit het Rijk van Nijmegen ontvang je periodiek de nieuwsbrief van de afdeling
  •  Op de website: In de agenda op de website vind je allerlei berichten van fractie en bestuur .
  •  In je eigen agenda: iedere laatste vrijdag van de maand is er een vrijdagmiddagborrel van D66 vanaf 17.00.

Laatst gewijzigd op 18 april 2021