Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Cryptocurrency en Blockchain, wat betekent het en wat is de betekenis?

Dinsdag, 29 januari 2019 in Nijmegen

De College-werkgroep van D66 Rijk van Nijmegen organiseert een bijeenkomst over nieuwe valuta en betalingsmogelijkheden.

De College-werkgroep van D66 Rijk van Nijmegen organiseert een bijeenkomst over nieuwe valuta en betalingsmogelijkheden. Theo van Rossum zal uitleg geven over wat cryptocurrency nu is, gewoon in Jip-en-Janneke taal (als je geen Jip of Janneke heet ben je natuurlijk ook van harte welkom). Is het echt, is het virtueel? Hoe rijk kan je er nu mee worden? En waarom heb ik de laatste Bitcoin hype gemist? Daarnaast zal Theo uitleggen wat de Blockchain precies inhoudt.

Zowel cryptocurrency als blockchain hebben de potentie om game-changers in de financiële wereld te worden. Theo zal verschillende aspecten belichten zoals stabiliteit, duurzaamheid en recht. Kan de samenleving zonder banken? Hoe vertrouw ik mijn zakenpartner? We zien uit naar wat discussie en hopen dat het publiek nog veel meer vragen meeneemt.

Iedereen is welkom op 29 Januari 2019 in Nijmegen. De locatie is Cafe Faber, SVan Broeckhuysenstraat 12-14 en we beginnen om 20:00 uur. De lezing wordt afgesloten met een borrel die rond 21:30 uur zal aanvangen. Ken je iemand die geen lid is van D66 maar wel geïnteresseerd is in dit onderwerp? Neem die persoon dan vooral mee!

29 januari

20:00 uur

Cafe Faber
Van Broeckhuysenstraat 12-14
Nijmegen