Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Workshop Overtuigend Presenteren en Spreken

8 september in Nijmegen

Tijdens (raads)vergaderingen, in overlegsituaties, bij debatten, netwerkbijeenkomsten of ook privé, als je voor een groep gaat spreken moet én wil je er staan. Dan wíl je duidelijk, rustig, aangenaam en overtuigend spreken en overkomen. Maar lukt dat ook altijd? 

In de workshop ‘Overtuigend presenteren’ van Vocaluse komen alle belangrijke aspecten van presenteren op een actieve wijze aan bod; fysiek, expressief en inhoudelijk. Je leert de basis van ontspannen en boeiend spreken. Je krijgt handvatten en aanwijzingen om stevig, tot he point en overtuigend over te komen. Je krijgt tips in Online communiceren; luistervaardigheden, timing, bondig en duidelijk zijn. 

Het gaat erom dat je jezelf bent, met jouw verhaal indruk maakt en de juiste indruk achterlaat – overtuigend, effectief en aangenaam.

Angelique Reijntjes is een enthousiaste, ervaren en deskundige trainer en coach in communiceren en presenteren. Sinds eind 2002 heeft ze haar eigen bureau Vocaluse. Ze heeft al vele professionals getraind en gecoacht in communicatievaardigheden, leiderschap, presenteren en (jezelf) profileren. Motto: zorgen dat je boodschap overkomt op een manier die werkt.

Aanmelden bij opleiding@d66rijkvannijmegen.nl

Waar: Stadscentrum De Waagh, Grote Markt 26, Nijmegen
Wanneer: 8 september 2020 
Tijd: 19.30-21.30 uur

8 september

19.30-21.30 uur