Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Thema-avond: hoe Nijmegen de Gezondheidszorg gaat veranderen

Donderdag, 27 juni 2019 in Nijmegen

Nijmegen is dé high-tech medische innovatiestad van Nederland. Met de Radboud UMC, the Health Valley en talloze medische start-ups. Trendwatcher Marcia Bos blikt vooruit op veranderingen in de zorg. Welke (Nijmeegse) innovaties komen eraan? Op ...

Nijmegen is dé high-tech medische innovatiestad van Nederland. Met de Radboud UMC, the Health Valley en talloze medische start-ups.

Trendwatcher Marcia Bos blikt vooruit op veranderingen in de zorg. Welke (Nijmeegse) innovaties komen eraan? Op welke manier veranderd de manier waarop we tegen ‘zorg’ aankijken? Ofwel; hoe gaat de gezondheidszorg van de toekomst eruit zien?

Directeur van Orikami Bram den Teuling neemt ons vervolgens mee in de kansen van data-analyses en technische innovaties voor het verbeteren van de gezondheidszorg. Zijn data-analisten de artsen van de toekomst?

Vervolgens trekken we het debat naar het publiek. Hoe gaan we om met de maatschappelijke uitdagingen van de veranderende gezondheidszorg en, nog belangrijker, hoe kunnen wij hier als Nijmegen van profiteren.

  • 19:30 inloop
  • 20:00 aanvang
  • 21:30 borrel

Locatie: De Waagh, Grote Markt 26

Kom ook langs en praat mee over de toekomst van gezondheidszorg in Nijmegen en daarbuiten!

27 juni

20:00 uur

De Waagh
Grote Markt 26