Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Word Actief Avond

Maandag 3 februari 2020 in NIjmegen

Op maandag 3 februari organiseert de Permanente Programma Commissie (PPC) een avond voor alle leden van de afdeling die graag willen meedenken over politieke thema’s. We houden het kort, het programma loopt dan ook van ...

Op maandag 3 februari organiseert de Permanente Programma Commissie (PPC) een avond voor alle leden van de afdeling die graag willen meedenken over politieke thema’s. We houden het kort, het programma loopt dan ook van 20.00 tot 21.00 uur!

Al enige tijd zijn er verschillende werkgroepen actief die geregeld samenkomen om zich te verdiepen in lokale en actuele kwesties, al dan niet in samenspraak met fractieleden; soms worden er thema-avonden of werkbezoeken georganiseerd. Ook zijn er projectgroepen die gericht zijn op de organisatie van evenementen als colleges. De bestaande werkgroepen en projectgroepen zullen zich op deze avond kort presenteren; ook zullen vertegenwoordigers van het afdelingsbestuur en de verschillende fracties aanwezig zijn zodat je direct met hen in contact kunt komen.

De afdeling wil graag alle leden die politiek inhoudelijk aan de slag willen, met elkaar in contact brengen. Leden kunnen zich dan aansluiten bij één van de bestaande werkgroepen, maar het kan net zo goed gebeuren dat er op deze avond nieuwe samenwerkingen ontstaan; de PPC wil hierbij graag een verbindende rol spelen.

3 februari

20.00 uur

De 4 Heeren
Sint Annastraat 259
Nijmegen