Steun ons en help Nederland vooruit

Betty de Vries

Penningmeester

Betty de Vries is tijdens de AAV van 9 april 2019 gekozen als penningmeester van het afdelingsbestuur voor een periode van drie jaar.

Sinds februari 2019 ben ik penningmeester in het bestuur van D66 Rijk van Nijmegen.  Ik wil me graag inzetten voor onze afdeling en ervoor zorgen dat we financieel gezond en slagvaardig zijn.

Dit jaar ben ik 10 jaar lid van D66. Van 2010 tot 2014 was ik net als nu actief in het afdelingsbestuur, eerst als penningmeester, later als voorzitter van de permanente programmacommissie en de verkiezingsprogrammacommissie. Ik ben lid van het Els Borst netwerk. Ik vind het belangrijk en inspirerend me in te zetten voor zaken waar ik in geloof. Dat doe ik ook buiten de politiek.

Ik ben Friezin, heb Engels gestudeerd in Groningen en verhuisde in 1980 naar Nijmegen om te werken aan de lerarenopleiding. Na een bijvakstudie Informatica vertrok ik naar het bedrijfsleven en werkte later in de consultancy. Na vele jaren zelfstandig ondernemerschap ben ik sinds begin dit jaar met veel plezier werkzaam voor de HAN bij de deeltijd / duale opleiding Commerciële Economie.